Die suurstofopname van scuba-duikers tydens trapmeulhardloop en swem met spesiale verwysing na die invloed van toenemende waterdruk - Coetsee, M. F (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ligg. Opv.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1977.