Die verstaan van die Skrif : 'n hermeneuties-praktiese ondersoek, met proefgedeeltes uit die Evangelies en Handelinge, en met besondere aandag aan die implikasies vir Bybelkundeonderrig - Malan, Jannie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D.Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1977.