Die voorspelling van die oesmassa by wyndruiwe (vitis vinifera L. CV. Chenin Blanc en Cinsaut Noir) - Booysen, Jan Hendrik (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MScAgric)--Stellenbosch University, 1977.