Gedifferensieerde woonbuurtvorming binne die munisipaliteit van Bloemfontein : 'n faktorekologiese toepassingstudie - Senekal, W. F. S. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 1977.