'n Bedryfsielkundige ondersoek na die betekenis van geld : 'n vergelykende studie tussen Blanke- en Kleurlingstudente - Visagie, Dirk Louis (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1977.