n Profiel van die gebruikers van die openbare biblioteek van Durbanville - Cilliers, Johanna Isabella (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Bibl.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1977.