Uitvoerbevordering in ekonomies-historiese perspektief - Wait, C. V. R.(Charles Victor Requier),1938- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Com.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1977.