Die begrip drama-in-die-onderwys : met verwysing na die toepassing daarvan in Suid-Afrikaanse skole - Pretorius, Herman (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1978.