Die invloed van die aktiewe spiermassa en spesifieke oefening op die suurstofverbruik van sportmanne - Blaauw, J. H.(Johannes Hendrik) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D. Ligg. Opv.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1978.