Die invloed van een seisoen van sportkontak op die rassevooroordeel van Blanke sportlui - Pretorius, Karel Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ligg. Opv.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1978.