Die invloed van melksuurvormende bakteriee op die kwaliteit en samestelling van droe rooiwyn - Snyman, J. P. (Jacobus Petrus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MScAgric)--Stellenbosch University, 1978.