Die klassifikasie van jeugoortreders : met besondere verwysing na die vlak van morele oordeel - Heyns, Pieter Malan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1978.