Die Nederduitse Gereformeerde Kerk en die ekumene : 1780-1910 : 'n kerkhistoriese oorsig van interkerklike kontak en onderlinge verhoudinge - Kotze, Christoffel Steenkamp (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 1978.