Die Nederduitse Gereformeerde Kerk in Suidwes-Afrika : woordbediening in pioniersomstandighede op weg na 'n selfstandige sinode : 'n kerkhistoriese studie - Nieuwoudt, Matthys Michielse (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 1978.