Die ontwikkeling van 'n Suid-Afrikaanse binnelandse houertarief - Louw, N. H.(Nicolaas Hendrik) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1978.