Die plek van behuising in die belastingwese met spesiale verwysing na Suid-Afrika - Bruggemans, Cees (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1978.