Die uitvoerpotensiaal van die sekondere nywerheidsektor in Suid-Afrika : met spesiale verwysing na kapitaalgoedere - Van Schaik, P. J.(Pieter Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif(D.Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1978.