Faktore betrokke by die optrede van ge- in deelwoorde in geskrewe Afrikaans - Menkveld, Hendrikje (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1978.