Lesbeplanning in liggaamlike opvoeding vir seuns met spesiale verwysing an die primere skool - Griesel, Johannes Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1978.