n Bedryfsielkundige ondersoek na semantiese meerduidigheid in motiveringsnavorsing - Zietsman, Stephan Henry (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Econ.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1978.