n Ekonomies-antropologiese studie van die abakwaMkhwanazi van Natal - Erasmus, J. C.(Johan Christoffel) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1978.