n Ondersoek na die invloed van sekere taakeienskappe en individuele eienskappe op werkgedrag - Graham, A (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1978.