n Ondersoek na die verband tussen leierskappotensiaal en sekere biografiese veranderlikes onder 'n groep universiteitstudente - Viviers, Adriaan Martinus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.Com.) -- University of Stellenbosch, 1978.