n Ondersoek na die voedingswaarde van hawer as kuilvoer of hooi - Zietsman, Paul Ludwig (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Landbou) -- Universiteit van Stellenbosch, 1978.