'n Ondersoek na die wenslikheid van skool-maatskaplike werk by Kleurlingskole - Kruger, Sophia Petronella (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1978.