'n Studie van aspekte wat 'n rol speel in die formulering van 'n bemarkingsbeleid en -strategie vir die Kleurlingmark in die Kaapse Skiereiland - Smit, Victor William (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D.B.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1978.