Selfagting en empatie : 'n ondersoek na die moontlike verskille tussen die empatiese vermoe van persone met hoe selfagting en persone met lae selfagting - Faul, Helena (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1978.