Verkondiging en verstaansproses : die verhouding van Woordgebeure en verstaansgebeure by Gerhard Ebeling as antwoord op die nood van die prediking - Pieterse, Hendrik Johannes Christoffel (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Gepubliseer in 1979 as: Skrifverstaan en prediking.