Welsynsdienste vir Kleurlinge in tien landdrosdistrikte in Suidwes Kaapland : 'n evaluatiewe ondersoek - Cloete, Marienne(Marienne Swiegelaar) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 1978