Die administrasies van die Universiteit van Fort Hare en die Universiteit van Wes-Kaapland : 'n vergelykende studie - Potgieter, Christian Johan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.P.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1979.