Die elektroniese oor : 'n beskrywende en evaluerende studie van die rasionaal, diagnostiese en behandelingsprosedures soos ontwikkel deur Tomatis - Coetsee, Johanna Jacoba (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Opsomming in Engels.