Die evangeliedienaar en sy bediening volgens die pastorale briewe van die apostel Paulus - Van der Walt, Ernst Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1979.