Die gebruik van inhoude uit die sielkunde deur die maatskaplike werker in gevallewerk met die kind - Smith, Catharina Magrita (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D.Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1979.