Die interne praktiese opleiding van studentonderwysers met besondere klem op skoling in didaktiese ontwerp - Steel, Henry Robert (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D.Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1979.