Die invloed van maleielmetionien op liggaamsmassaverandering, N-retensie en wolgroeitempo by volwasse Merinohamels - Smith, William Alfred (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Stellenbosch, 1979.