Die verwysingstegniek in Etienne Leroux se derde trilogie : 18-44, Isis Isis Isis ... en Na'va - Viljoen, Louise (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1979.