Die waardes van 'n groep voorligtingstudente en die ontwikkeling daarvan tydens opleiding - Steel, Henry Robert (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1979.