Doeltreffende onderwysbestuur : 'n onderwysadministratiewe perspektiefstelling met verwysing na bepaalde fasette van skoolhoofskap - De Wet, P. R.(Philippus Rudolf) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- University van Stellenbosch, 1979.