Gedifferensieerde onderwys en die handhawing van die didaktiese grondbeginsel van individualisering : 'n studie van die implementering van die nasionale stelsel van gedifferensieerde onderwys in Kaaplandse sekondere skole - Meyer, P. S.(Philippus Stefanus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D.Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1979.