Handelinge van die apostels : 'n genrestudie in konteks van die Hellinistiese literatuur - Pretorius, Nicolaas Francois,1939- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1979.