Ideologie en metode : 'n struktuuranalitiese ondersoek na die metodologies benaderde ideologiekritiek van Karl Marx in die 'Grundrisse der Kritik der Politischen Okonomie' - Van Vuuren, Willem Lombard Jansen (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D.Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1979.