Kleurlingbehuising in die Kaapse metropolitaanse gebied en die finansieringsmeganismes met 'n verwysing na die Brasiliaanse behuisingsfinansieringsmetodiek - Laan, Rudolf Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1979.