Landbou-onderwys op sekondere skoolvlak aan hoer landbouskole in die Republiek van Suid-Afrika : 'n krities-vergelykende studie van bepaalde aspekte - Burger, W. P.(Willem Petrus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1979.