n Evaluering van liggaamlike opvoeding, sport en ontspanning vir meisies aan spesiale skole vir visueel- en ouditiefgestremdes - Rossouw, C. C (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Opsomming in Engels.