n Persoonlikheidstudie van 'n groep vroulike eerstejaar musiekstudente - Van der Westhuysen, Thomas Waller Bodley (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1979.