Verbruiksfunksies en hulle aanwending in Suid-Afrika vir vooruitskattingdoeleindes - Stuart, O. D. J.(Ockert Dirk Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D.Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1979.