Behoeftes en waardes van kleurlingvroue ten opsigte van behuisingsomstandighede - Van Wyk, Anna Sophia (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. in Huishoudkunde) -- Universiteit van Stellenbosch, 1980.