Didaktiese analise van vakhoofleiding aan groot Kaaplandse sekondere skole - Park, T.(Thomas),1946- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1980.