Die bedieningspatroon van die Ned. Geref. Kerk : 'n beoordeling deur sy lidmate in drie gemeentes - Botha, Abrie de Swardt (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1980.