Die bediening van die Nederduitse Gereformeerde Kerk aan lidmate tussen 25 en 44 jaar wat nooit getrou het nie - Victor, Jacobus Adriaan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1980.